نوشته شده توسط : sevda

برای ورود به مقطع ارشد علاوه بر ثبت نام از طریق کنکور کارشناسی ارشد می تونین از طریق راه هایی که برای ثبت نام بدون کنکور ارشد وجود داره شامل ثبت نام استعدادای درخشان دانشگاه سراسری ، استعداد درخشان دانشگاه آزاد ، پردیس هاس بین الملل و دانشگاه پیام نور اقدام کنین .

کسایی که پیگیر ورود به مقطع ارشد بدون شرکت تو کنکور هستن به 3 دسته تقسیم میشن . دسته اول کسایی هستن که تو کنکور ارشد شرکت کردن و بعد از اعلام نتایج نهایی این آزمون به اون نتیجه دلخواه نرسیدن ، دسته دوم کسایی هستن که اصلا تو کنکور ارشد ثبت نام نکردن و حالا دنبال راهی هستن تا هر چی زودتر وارد این مقطع بشن و دسته آخرم افرادی هستن که بخاطر استرس و ترس از شکست تو کنکور دلشون نمی خواد تو کنکور ارشد شرکت کنن .

حالا این افراد به دنبال راهی برای ورود به مقطع ارشد بدون شرکت تو کنکور کارشناسی ارشد هستن و مدام پیگیر اینن که اصلا راهی برای ورود به مقطع ارشد بدون کنکور وجود داره ؟ یا خیلی نگرانن که نکنه مدرک دانشگاه های بدون کنکور ارشد اعتبار پایینی داشته باشه ؟ پس اگه شما هم جزو این دسته از افراد هستین تا ادامه این مقاله با ماه همراه باشین تا از تمام راه هایی که برای ورود بدون کنکور ارشد وجود داره با خبر بشین .

 


راه های ثبت نام بدون کنکور ارشد

برای ورود به مقطع ارشد علاوه بر اینکه می تونین از طریق شرکت تو کنکور کارشناسی ارشد اقدام کنین ، می تونین شانستون رو برای راه هایی که برای ورود بدون کنکور ارشد هم وجود داره امتحان کنین . حالا چه راه هایی ؟ شاید جالب باشه براتون که بدونین برای ورود بدون کنکور تو مقطع ارشد 4 تا راه وجود داره ! 4 تا ؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟؟ حالا در ادامه تمام راه هایی که می تونه شما رو دانشجوی ارشد کنه ، دونه دونه توضیح دادیم .

 اولین راهی که برای ورود به مقطع ارشد وجود داره ، ثبت نام استعداد درخشان دانشگاه های سراسری هستش ! دانشگاه های سراسری هر سال علاوه بر پذیرش از طریق کنکور کارشناسی ارشد ، میان از دانشجو های ممتاز و استعداد درخشان دانشگاه ها هم پذیرش دانشجو رو به صورت بدون کنکور انجام میدن . حالا چه جوری باید ثبت نام کنین و اصلا شرایط ثبت نامشون چیه ؟

نحوه ثبت نام بدون کنکور ارشد دانشگاه های سراسری اینجوریه که هر کدوم از دانشگاه ها به طور مجزا برای هر ترم تحصیلی فراخوان پذیرش دانشجو رو انجام میدن . فقط داوطلبا باید پیگیر اطلاعیه دانشگاه ها باشن تا به محض اینکه هر دانشگاهی فراخوان زد ، شرایط رو بررسی کنن و اگه شرایطش رو داشتن برای ثبت نام اقدام کنن .

 

 برای دریافت اطلاعات کامل برای ثبت نام بدون کنکور ارشد دانشگاه های سراسری می تونین مقاله زیر رو بخونین .


خوب شاید بعضی ها بگن که شرایط دانشگاه سراسری خیلی سخته و یا اصلا هدفشون تحصیل تو دانشگاه آزاد باشه .

 

 دانشگاه آزاد هم مثل دانشگاه های سراسری علاوه بر پذیرش از طریق کنکور ارشد ، به صورت بدون کنکور هم پذیرش می کنه . این دانشگاه هم شرایط خاص و ویژه ای برای پذیرش داوطلبا قرار داده ، ولی خوبیش اینه شرایطش به طور کلی برای همه دانشگاه ها یکی هستش و تو دفترچه انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد نوشته شده .

یه خوبی دیگه هم که داره اینه که زمان ثبت نام همه دانشگاه هاش با همه . یعنی شما یک فرم انتخاب رشته براش پر می کنی و سیستم به ترتیب اولویت دونه دونه انتخابا رو چک می کنه تا ببینه حد نصال قبولی کدوم رو دارین . زمان حدودی ثبت نامش هم معمولا تو اردیبهشت ماهه که تقریبا هم زمان با انتخاب رشته کنکور ارشد دانشگاه آزاد ، لینک ثبت نام بدون آزمون یا استعداد درخشان رو سایت سنجش . پذیرش دانشگاه آزاد قرار می گیره .

 

برای اطلاع کامل در مورد ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد می تونین مقالع زیر رو بخونین .

اما خیلی از داوطلبا بعد بررسی شرایط بدون کنکور و یا همون استعداد درخشان دانشگاه آزاد و سراسری کلا نا امید می شن و میگن شرایط اونا شامل حال ما نمیشه . اگه همچین چیزی هم بود باز نگران نباشین چون 2 تا راه دیگه هم برای ورود به مقطع ارشد بدون کنکور وجود داره .

 

 یکی از راه هایی که بدون دردسر و بدون داشتن شرایط خاص و ویژه ای می تونین ثبت نامتون رو انجام بدین ، ثبت نام پردیس بین المللی کیش و ارس هستش . برای ثتت نام تو این دانشگاه ها فقط باید تو زمان اعلام شده وارد سایتشون بشین و فرم ثبت نام رو تکمیل کنین . دانشگاه هم بعد از بررسی مدارک باهاتون تماس می گیره . فقط برای قبولی ، باید تو یک مصاحبه که خود دانشگاه برگزار می کنه شرکت کنین که تو این مصاحبه سوابق علمی ، تحصیلی و ... سوال میشه و مورد بررسی قرا می گیره .

ولی خوب متاسفانه شاید امکان حضور خیلی از داوطلبا تو این دانشگاه ها وجود نداشته باشه و یا خیلیا از بابت چیزی که در مورد هزینه تحصیل تو این داشنگاه ها شنیدن این دانشگاه رو انتخاب مناسبی ندونن .

 

 اما آخرین و راحت ترین راهی که برای ورود بدون کنکور تو مقطع ارشد وجود داره ثبت نام آزمون فراگیر پیام نوره !!!!خوب خیلیا الان میگن مگه نمی گین راه بدون کنکور پس چرا ثبت نام " آزمون " فراگیر پیام نور . یعنی اینم آزمون داره ؟ بله ولی کاملا متفاوت از کنکور ارشده . ببینین برای فراگیر پیام نور شما ثبت نامتون رو تو رشته دلخواه انجام میدین . بعد خودتون رو باید برای آزمونش آماده کنین .

منابعی هم که باید برای آزمونش بخونین ، درس هاییه که باید تو ترم اول ارشد رشته انتخابیتون پاس کنین . یعنی مثل کنکور ارشد که منابع آزمون ، دروس کارشناسی اون رشته انتخابی نیست . بعد از اینکه پذیرش هم بشین انگار درسهای ترم اول ارشد رو پاس کردین و از ترم دوم وارد دانشگاه می شین . اینجوری انگار با یک تیر دو نشون زدین . هم دانشجوی ارشد شدین و هم درسای ترم اول رو پاس کردین .

 

اگه علاقمند به تحصیل تو دانشگاه پیام نور هستین برای اطلاع کامل از ثبت نام این دانشگاه می تونین مقاله زیر رو بخونین .

 



اعتبار مدرک ارشد بدون کنکور

حالا شاید برای خیلیا مخصوصا اونایی که قصد ادامه تحصیل تو مقطع دکتری دارن و می دونن که معدل و کیفیت محل تحصیلشون تو مصاحبه دکتری تاثیر داره این سوال پیش بیاد که نکنه اعتبار مدرک دانشگاه های بدون کنکور پایین باشه ؟ خیالتون از موضوع هم راحت باشه چون اصلا داخل مدرک شما کلمه بدون کنکور قید نمیشه . از اونجایی که همه ای دانشگاه هایی که به صورت بدون کنکور پذیرش می کنن از طریق کنکورهم پذیرش می کنن ، هیچ تفاوتی بین شما و کسایی که از طریق کنکور پذیرش شدن نیست .

در ضمن محدودیتی هم برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها ندارین . یعنی اگه بخواین می تونین شانستون رو برای همه راه های بدون کنکور ارشد امتحان کنین یا اصلا در کنار ثبت نام کنکور ارشد برای بدون کنکور ها هم ثبت نام کنین .


” اطلاع از تمام اخبار ارشد ، با عضو شدن تو کانال ارشد تحصیلیکو “

اگه بعد از خوندن این مقاله هم دچار سوال و یا ابهامی در مورد ثبت نام بدون کنکور ارشد داشتین می تونین از کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کمک بگیرین . همچنین شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و اطلاعات کامل برای هر کدوم از این راه ها رو بگیرین .

 

برای اینکه دیگه نگرانی از بابت ثبت نام بدون کنکور ارشد نداشته باشین خوندن مقالع زیر رو بهتون پیشنهاد میدیم .

 

سوالات متداول

1- ثبت نام ارشد استعداد درخشان چه زمانی انجام میشه ؟
زمان ثبت نام برای ارشد استعداد درخشان سراسری توسط هر داشنگاه و برای دانشگاه آزاد حدودا در اردیبهشت ماه انجام میشه که تو این مقاله عر کدوم به طور کامل توضیح داده شده است .

2- چه کسایی می تونن ثبت نام بدون کنکور ارشد دانشگاه های پردیس رو انجام بدن ؟
همه داوطلبایی که دانشجوی سال آخر و یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی باشن می تونن برای ثبت نام این دانشگاه اقدام کنن که تو این مقاله درباره ثبت نام این دانشگاه توضیح داده شده است .

3- نحوه پذیرش بدون کنکور ارشد دانشگاه پیام نور به چه صورتیه ؟
برای پذیرش تو دانشگاه پیام نور باید تو آزمون این دانشگاه شرکت کرد که نحوه پذیرش این آزمون به طور کامل تو مقاله گفته شده .
منبع : 4 راه برای ورود به کارشناسی ارشد بدون کنکور



:: بازدید از این مطلب : 528
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته مهندسی علوم تربیتی جزو رشته هاییه که طرفدارای خاص خودش رو داره و هرسال داوطلبای زیادی برای قبولی تو این رشته با هم رقابت می کنن . داوطلبا با دونستن اخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی سالای گذشته می تونن با یک برنامه ریزی دقیق تر خودشون رو برای کسب رتبه قبولی در این رشته آماده کنن .

رشته مهندسی علوم تربیتی جزو رشته هایی که علاقمندان خاص خودش رو داره و داوطلبای زیادی هم رویای قبولی تو این رشته رو دارن و برای قبولی تو این رشته حتی حاضرن سال ها پشت کنکور بمونن . ولی با دونستن اینکه آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی چه رتبه ای بوده شما رو چند پله جلو میندازه .

ما با بررسی رتبه های قبولی رشته علوم تربیتی سال های قبل براتون جدولی از آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی در هر 3 منطقه کنکور تو دانشگاه نوبت دوم رو جمع آوری کردیم تا با توجه به سهمیه ای که دارین خیلی راحت با رتبه اخرین فرد قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی منطقه خودتون آشنا بشین . با ما همراه باشین !

 


آخرین رتبه قبولی مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم کنکور سراسری

همون طور که می دونین رتبه ای که تو کنکور مهمه رتبه شما در سهمیس ! رتبه در سهمیه یعنی کارنامه شما تو کنکور فقط و فقط با داوطلبایی مقایسه میشه که سهمیشون با شما یکی بوده . پس شما برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی علوم تربیتی نوبت دوم باید کارنامه کسایی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه اونا با شما یکیه .

مثلا اگه سهمیه منطقه 1 رو دارین باید کارنامه و رتبه های منطقه 1 رشته علوم تربیتی سال های قبل رو بررسی کنین . ما در ادامه این مقاله رتبه های قبولی کنکور 98 هر منطقه رو به طور مجزا براتون گذاشتیم . 

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 1 :
​سهمیه منطقه 1 شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دیپلمشون رو توی شهر های بزرگی مثل تهران ، اصفهان ، مشهد و ... خوندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه علامه طباطبایی - تهران    تهران    1389
دانشگاه اصفهان    اصفهان    1738
دانشگاه اصفهان    اصفهان    2978
دانشگاه فردوسی مشهد    مشهد    2933
دانشگاه اصفهان    اصفهان    2999
دانشگاه تبریز    تبریز    3788
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    6981
دانشگاه کردستان - سنندج    سنندج    9273

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 2 : 
 سهمیه منطقه 2 معمولا شامل مرکز استان ها به غیراز کلان شهرها و شهرستان های بزرگ میشه .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    10566
دانشگاه بیرجند    بیرجند    6217
دانشگاه مازندران - بابلسر    بابلسر    8023
دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار    سبزوار    7908
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    10345
دانشگاه ملایر    ملایر    11397
دانشگاه کردستان - سنندج    سنندج    12611
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی - اسد آباد همدان    اسدآباد    16514

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی علوم تربیتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 3 :
سهمیه منطقه 3 معمولا شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دبیرستانشون رو تو شهر های دور افتاده و محروم گذروندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه علامه طباطبایی - تهران    تهران    6621
دانشگاه شهید باهنر - کرمان    کرمان    8580
دانشگاه بیرجند    بیرجند    11169
دانشگاه لرستان - خرم آباد    خرم آباد    13261
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    اسدآباد    13858
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    15838
دانشگاه کردستان - سنندج    سنندج    27123

 



مشاوره رتبه قبولی کنکور سراسری ۹۹

با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس تو کنکور ۹۹​ دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه که بتونین راحت به نتیجه دلخواه برسین .

اگه هدفتون رو برای قبولی تو رشته مورد نظرتون انتخاب کردین خیلی عالیه ولی پیشنهاد ما به شما اینه که انتخابی دقیق داشته باشین تا بعد از ورود به اون رشته و کلی تلاش برای رسیدن بهش از انتخابتون پشیمون نشین و تلاشتون بی ثمر نشه .

شما توی انتخاب رشته ای که قراره خودتون رو برای رسیدن به اون رشته آماده کنین و کارنامه و رتبه های قبولی اون رشته رو مورد بررسی قرار بدین باید توانایی لازم هر رشته ، فرصت شغلی اون رشته تو کشور ، آشنایی با درس هایی که قرار تو طول تحصیل تو اون رشته بخونین و شرایط ادامه تحصیل اون رشته رو هم در نظر داشته باشین .

یکی از مواردی هم که می تونه شما رو تو فرایند انتخاب رشتتون کمک کنه دونستن رتبه آخرین فرد قبولی رشته علوم تربیتی شبانه هستش . شما می تونین با مقایسه رتبه آخرین فرد قبولی با رتبه خودتون انتخاب رشته ی دقیق تر انجام بدین .

شما با در نظر گرفتن همه این موارد و مشخص کردن هدفتون برای قبولی تو رشته محل مورد نظرتون خیلی محکم تر قدم بر می دارین و با تلاش و ارادتون خیلی راحت بهترین ها رو برای خودتون رقم می زنین .

این رو هم در نظر داشتنه باشین با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس دارین در کنکور 99 دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو دانشگاه نوبت دوم کنکور 98 باشه .

اگه هنوز هم برای انتخاب رشته مورد نظر و هدفتون سردرگمین و یا این که آشنایی با رشته های مختلف گروه آزمایشی تون ندارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین تا با مشخص کردن هدفتون و بررسی کارنامه های رتبه مختلف اون رشته و درصدای لازم راهتون هموار تر بشه .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو





سوالات متداول

1- حداقل رتبه ای که برای قبولی تو رشته علوم تربیتی نوبت دوم نیازه چنده ؟
حداقل رتبه قبولی تو رشته علوم تربیتی نوبت دوم با توجه به سهمیه مناطق مختلف متفاوته که تو این مقاله حداقل رتبه همه منطقه ها به طور کامل گفته شده .

2- برای بررسی کارنامه های سال قبل باید رتبه کشوری رو بررسی کنیم و یا رتبه در منطقه ؟
اون چیزی که شما باید مورد بررسی قرار بدین رتبه منطقه فردیست که منطقه قبولی با شما یکیه که تو این مقاله به طور کامل رتبه در مناطق مختلف گفته شده .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه رتبه فردی رو که سهمیه منطقه 2 داره ملاک قرار بده و بررسی کنه ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شد ، ملاک قبولی هر فرد فقط با کساییه که سهمیه یکسان با اون فرد رو دارن .
منبع : آخرین رتبه لازم برای قبولی علوم تربیتی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 507
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته علوم تربیتی جزو رشته هاییه که طرفدارای خاص خودش رو داره و هرسال داوطلبای زیادی برای قبولی تو این رشته با هم رقابت می کنن . داوطلبا با دونستن اخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی سالای گذشته می تونن با یک برنامه ریزی دقیق تر خودشون رو برای کسب رتبه قبولی در این رشته اماده کنن .

رشته علوم تربیتی جزو رشته هاییه که علاقمندای خاص خودش رو داره و داوطلبای زیادی هم رویای قبولی تو این رشته رو دارن و برای قبولی تو این رشته حتی حاضرن سال ها پشت کنکور بمونن . اگه شما هم عاشق این رشته این باید بدونین که دونستن آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی میتونه شما رو چند پله جلو بندازه .

ما با بررسی رتبه های قبولی رشته علوم تربیتی سال های قبل براتون جدولی از آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی در هر 3 منطقه کنکور جمع آوری کردیم تا با توجه به سهمیه ای که دارین خیلی راحت با رتبه اخرین فرد قبولی رشته علوم تربیتی منطقه خودتون آشنا بشین . با ما همراه باشین !

 


آخرین رتبه قبولی علوم تربیتی دانشگاه های دولتی کنکور سراسری

همون طور که می دونین رتبه ای که تو کنکور مهمه رتبه شما در سهمیس ! رتبه در سهمیه یعنی کارنامه شما تو کنکور فقط و فقط با داوطلبایی مقایسه میشه که سهمیشون با شما یکی بوده . پس شما برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی علوم تربیتی باید کارنامه کسایی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه اونا با شما یکیه .

مثلا اگه سهمیه منطقه 1 رو دارین باید کارنامه و رتبه های منطقه 1 رشته علوم تربیتی سال های قبل رو بررسی کنین . ما در ادامه این مقاله رتبه های قبولی کنکور 98 هر منطقه رو به طور مجزا براتون گذاشتیم . 

آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی دولتی در سهمیه منطقه 1 :
سهمیه منطقه 1 شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دیپلمشون رو توی شهر های بزرگی مثل تهران ، اصفهان ، مشهد و ... خوندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه قم    قم    3087
دانشگاه تبریز    تبریز    3501
دانشگاه حکیم سبزواری - سبزوار    سبزوار    3934
دانشگاه شیراز    شیراز    4080
دانشگاه شهید چمران - اهواز    اهواز    4834
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان - تبریز    تبریز    4507
دانشگاه قم    قم    5301
دانشگاه بوعلی سینا - همدان    همدان    4806
دانشگاه قم    قم    6451
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    اسدآباد    6776

آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی دولتی در سهمیه منطقه 2 :
سهمیه منطقه 2 معمولا شامل مرکز استان ها به غیراز کلان شهرها و شهرستان های بزرگ میشه .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه کردستان - سنندج    سنندج    9388
دانشگاه تبریز    تبریز    7053
دانشگاه ملایر    ملایر    7217
دانشگاه تبریز    تبریز    7420
دانشگاه لرستان - خرم آباد    خرم آباد    8827
دانشگاه شهید چمران - اهواز    اهواز    8490
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان - تبریز    تبریز    8556
دانشگاه لرستان - خرم آباد    خرم آباد    9373
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    اسدآباد    9454
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    اسدآباد    9487

آخرین رتبه قبولی رشته علوم تربیتی دولتی در سهمیه منطقه 3 :
سهمیه منطقه 3 معمولا شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دبیرستانشون رو تو شهر های دور افتاده و محروم گذروندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه پنج
دانشگاه تبریز    تبریز    6879
دانشگاه قم    قم    8580
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    11554
دانشگاه قم    قم    8199
دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی- اسدآباد همدان    اسدآباد    10248
دانشگاه اراک    اراک    9874
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    11593
دانشگاه ارومیه    ارومیه    11206
دانشگاه ارومیه    ارومیه    10789
دانشگاه قم    قم    12309





مشاوره رتبه قبولی کنکور سراسری ۹۹
با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس تو کنکور ۹۹​ دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه که بتونین راحت به نتیجه دلخواه برسین .

اگه هدفتون رو برای قبولی تو رشته مورد نظرتون انتخاب کردین خیلی عالیه ولی پیشنهاد ما به شما اینه که انتخابی دقیق داشته باشین تا بعد از ورود به اون رشته و کلی تلاش برای رسیدن بهش از انتخابتون پشیمون نشین و تلاشتون بی ثمر نشه .

شما توی انتخاب رشته ای که قراره خودتون رو برای رسیدن به اون رشته آماده کنین و کارنامه و رتبه های قبولی اون رشته رو مورد بررسی قرار بدین باید توانایی لازم هر رشته ، فرصت شغلی اون رشته تو کشور ، آشنایی با درس هایی که قرار تو طول تحصیل تو اون رشته بخونین و شرایط ادامه تحصیل اون رشته رو هم در نظر داشته باشین .

یکی از مواردی هم که می تونه شما رو تو فرایند انتخاب رشتتون کمک کنه دونستن رتبه آخرین فرد قبولی رشته علوم تربیتی هستش . شما می تونین با مقایسه رتبه آخرین فرد قبولی با رتبه خودتون انتخاب رشته ی دقیق تر انجام بدین .

شما با در نظر گرفتن همه این موارد و مشخص کردن هدفتون برای قبولی تو رشته محل مورد نظرتون خیلی محکم تر قدم بر می دارین و با تلاش و ارادتون خیلی راحت بهترین ها رو برای خودتون رقم می زنین .

این رو هم در نظر داشتنه باشین با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس دارین در کنکور 99 دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه .

اگه هنوز هم برای انتخاب رشته مورد نظر و هدفتون سردرگمین و یا این که آشنایی با رشته های مختلف گروه آزمایشی تون ندارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین تا با مشخص کردن هدفتون و بررسی کارنامه های رتبه مختلف اون رشته و درصدای لازم راهتون هموار تر بشه .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو





سوالات متداول

1- حداقل رتبه ای که برای قبولی تو رشته علوم تربیتی نیازه چنده ؟
حداقل رتبه قبولی تو رشته علوم تربیتی با توجه به سهمیه مناطق مختلف متفاوته که تو این مقاله حداقل رتبه همه منطقه ها به طور کامل گفته شده .

2- برای بررسی کارنامه های سال قبل باید رتبه کشوری رو بررسی کنیم و یا رتبه در منطقه ؟
اون چیزی که شما باید مورد بررسی قرار بدین رتبه منطقه فردیست که منطقه قبولی با شما یکیه که تو این مقاله به طور کامل رتبه در مناطق مختلف گفته شده .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه رتبه فردی رو که سهمیه منطقه 2 داره ملاک قرار بده و بررسی کنه ؟  
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شد ، ملاک قبولی هر فرد فقط با کساییه که سهمیه یکسان با اون فرد رو دارن .
منبع : آخرین رتبه لازم برای قبولی علوم تربیتی دولتی



:: بازدید از این مطلب : 382
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور سراسری انسانی ۹۹ و قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی رو دارن میدونن راه سختی برای قبولی تو رشته مورد نظرشون هست . یکی از کارهایی که باعث میشه راهشون هموار تر بشه بررسی آخرین کارنامه قبولی مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم و درصد های اون کارنامس . تا متوجه بشن برای قبولی رشته مدیریت بازرگانی چه میانگین درصدی برای هر درس احتیاجه .

رشته مدیریت بازرگانی جزو رشته های پر طرفدار گروه آزمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی مهندسی مدیریت بازرگانی شبانه​ ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

 


کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی شبانه رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی شبانه می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته حقوق سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی شبانه فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .

کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ منطقه 1 :

کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت بازرگانی​​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 1
زیرگروه سه    2773    4200    5384    13089
محل سکونت    سمنان    رشت    کرمان    ایرانشهر
دانشگاه قبولی    دانشگاه سمنان    دانشگاه گیلان - رشت    دانشگاه شهید باهنر - کرمان    دانشگاه ولایت - ایرانشهر
ادبیات فارسی    41.4    49.4    21.4    16
زبان عربی    52    20    37.4    9.4
دین و زندگی    29.4    38.7    17.4    28
زبان خارجی    10.7    8    5.4    46.7
رياضيات    50    5    15    0
اقتصاد    53.4    57.8    15.6    6.7
ادبيات فارسی تخصصی    14.5    46.7    22.3    2.3
زبان عربی تخصصی    18.4    10    10    0
تاریخ و جغرافیا    54.5    38.9    33.4    28.9
جامعه شناسی    28.4    10    45    15
منطق و فلسفه    17.4    40    12    9.4
روان شناسی    51.7    50    33.4    20
کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ منطقه 2 :
کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت بازرگانی​​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 2
زیرگروه سه    14816    12526    13703    16200    16462
محل سکونت    سمنان    اردبیل    اردبیل    بافت    سمنان
دانشگاه قبولی    دانشگاه سمنان    دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    دانشگاه سمنان
ادبیات فارسی    0    14.7    20    20    12
زبان عربی    18.7    4    13.4    12    33.4
دین و زندگی    68    14.7    8    36    0
زبان خارجی    0    -4    6.7    25.4    0
رياضيات    0    40.4    18.4    26.7    20
اقتصاد    57.8    77.8    37.8    13.4    20
ادبيات فارسی تخصصی    15.6    1.2    0    -2.2    6.7
زبان عربی تخصصی    0    0    15    20    15
تاریخ و جغرافیا    18.9    5.6    27.8    28.9    35.6
جامعه شناسی    75    21.7    16.7    6.7    5
منطق و فلسفه    6.7    0    5.4    -17.3    12
روان شناسی    36.7    48.4    23.4    66.7    21.7

کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم​ منطقه 3 :

کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت بازرگانی​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 3
زیرگروه سه    27051    33663    33690    35685    41261
محل سکونت    گناباد    خرم آباد    بافت    بافت    ایلام
دانشگاه قبولی    مجتمع آموزش عالی گناباد    دانشگاه لرستان - خرم آباد    دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    دانشگاه ایلام
ادبیات فارسی    14.7    4    4    16    0
زبان عربی    9.4    12    21.4    0    13.4
دین و زندگی    34.7    12    4    6.7    14.7
زبان خارجی    0    1.4    0    10.7    -1.3
رياضيات    0    1.7    8.4    0    8.4
اقتصاد    37.8    4.5    6.7    46.7    33.4
ادبيات فارسی تخصصی    11.2    8.9    13.4    11.2    12.3
زبان عربی تخصصی    0    1.7    13.4    11.7    -8.3
تاریخ و جغرافیا    24.5    27.8    18.9    10    33.4
جامعه شناسی    31.7    10    8.4    18.4    3.4
منطق و فلسفه    18.7    0    -2.6    -10.6    -8
روان شناسی    25    35    45    1.7    23.4

 



مشاوره قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم 99
شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .

 

احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .





سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .

2- برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی مدیریت بازرگانی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی مدیریت بازرگانی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .

منبع : کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 385
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور سراسری انسانی ۹۹ و قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی رو دارن میدونن راه سختی برای قبولی تو رشته مورد نظرشون هست . یکی از کار هایی که باعث میشه راهشون هموار تر بشه بررسی کارنامه آخرین قبولی مدیریت بازرگانی سراسری و درصد های اون کارنامس . تا متوجه بشن برای قبولی رشته مدیریت بازرگانی چه میانگین درصدی برای هر درس احتیاجه .

رشته مدیریت بازرگانی جزو رشته های پر طرفدار گروه ازمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی مدیریت بازرگانی سراسری و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی مدیریت بازرگانی سراسری ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

 


کارنامه قبولی رشته حقوق دولتی

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی سراسری می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی سراسری 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .

کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری منطقه 1 :

کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی​​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت بازرگانی​ سراسری در سهمیه منطقه 1
زیرگروه سه    6387    6002    6543    6677    7625
محل سکونت    بجنورد    بجنورد    بجنورد    سنندج    بافت
دانشگاه قبولی    دانشگاه بجنورد    دانشگاه بجنورد    دانشگاه بجنورد    دانشگاه کردستان - سنندج    دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)
ادبیات فارسی    25.4    30.7    0    8    12
زبان عربی    9.4    9.4    28    8    13.4
دین و زندگی    34.7    45.4    32    33.4    14.7
زبان خارجی    0    34.7    29.4    -1.3    2.7
رياضيات    15    25    23.4    25    15
اقتصاد    33.4    37.8    31.2    66.7    13.4
ادبيات فارسی تخصصی    21.2    20    4.5    15.6    27.8
زبان عربی تخصصی    8.4    6.7    0    1.7    8.4
تاریخ و جغرافیا    38.9    5.6    35.6    15.6    16.7
جامعه شناسی    10    20    56.7    20    18.4
منطق و فلسفه    21.4    9.4    -1.3    4    6.7
روان شناسی    43.4    20    61.7    48.4    23.4

کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری منطقه 2 :

کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت بازرگانی​​ سراسری در سهمیه منطقه 2
زیرگروه سه    9792    10313    11805    13414    19653
محل سکونت    ارومیه    ارومیه    بافت    آزادشهر    جوانرود
دانشگاه قبولی    دانشگاه ارومیه    دانشگاه ارومیه    دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)    دانشگاه رازی - کرمانشاه (محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود)
ادبیات فارسی    49.4    33.4    22.7    10.7    6.7
زبان عربی    25.4    44    16    22.7    10.7
دین و زندگی    20    22.7    29.4    16    12
زبان خارجی    0    0    8    14.7    13.4
رياضيات    26.4    5    20    8.4    5
اقتصاد    42.3    44.5    6.7    20    6.7
ادبيات فارسی تخصصی    18.9    4.5    16.7    21.2    20
زبان عربی تخصصی    0    20    20    11.7    11.7
تاریخ و جغرافیا    5.6    14.5    17.8    15.6    27.8
جامعه شناسی    5    18.4    13.4    15    3.4
منطق و فلسفه    8    9.4    0    6.7    -6.6
روان شناسی    51.7    43.4    11.7    15    13.4

کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری منطقه 3 :

کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی​​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت بازرگانی​ سراسری در سهمیه منطقه 3
زیرگروه سه    13501    14526    25532    34013    32387
محل سکونت    اهواز    آزادشهر    دلفان (نورآباد)    چابهار    الشتر
دانشگاه قبولی    دانشگاه شهید چمران - اهواز    دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)    دانشگاه لرستان- خرم آباد (محل تحصیل مرکز آموزش عالی نور آباد دلفان)    دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار    دانشگاه لرستان -خرم آباد ( محل تحصیل مرکز آموزش عالی الشتر )
ادبیات فارسی    24    14.7    37.4    8    0
زبان عربی    24    17.4    -1.3    6.7    6.7
دین و زندگی    36    41.4    14.7    30.7    26.7
زبان خارجی    4    0    0    6.7    0
رياضيات    0    0    8.4    0    3.4
اقتصاد    22.3    64.5    13.4    66.7    8.9
ادبيات فارسی تخصصی    12.3    34.5    26.7    2.3    12.3
زبان عربی تخصصی    5    18.4    8.4    -1.6    -3.3
تاریخ و جغرافیا    30    17.8    26.7    34.5    32.3
جامعه شناسی    30    40    13.4    8.4    28.4
منطق و فلسفه    2.7    -1.3    -2.6    -1.3    -2.6
روان شناسی    40    46.7    16.7    43.4    21.7
 



مشاوره قبولی رشته مدیریت بازرگانی سراسری 99

شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .


احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .

 



سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟  
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .

2- برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی مدیریت بازرگانی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی مدیریت بازرگانی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟  
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .
منبع : کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی دولتی



:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته مهندسی مدیریت بازرگانی جزو رشته هاییه که طرفدارای خاص خودش رو داره و هرسال داوطلبای زیادی برای قبولی تو این رشته با هم رقابت می کنن . داوطلبا با دونستن اخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سالای گذشته می تونن با یک برنامه ریزی دقیق تر خودشون رو برای کسب رتبه قبولی در این رشته آماده کنن .


رشته مهندسی مدیریت بازرگانی جزو رشته هایی که علاقمندان خاص خودش رو داره و داوطلبای زیادی هم رویای قبولی تو این رشته رو دارن و برای قبولی تو این رشته حتی حاضرن سال ها پشت کنکور بمونن . ولی با دونستن اینکه آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی چه رتبه ای بوده شما رو چند پله جلو میندازه .

ما با بررسی رتبه های قبولی رشته مدیریت بازرگانی سال های قبل براتون جدولی از آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی در هر 3 منطقه کنکور تو دانشگاه نوبت دوم رو جمع آوری کردیم تا با توجه به سهمیه ای که دارین خیلی راحت با رتبه اخرین فرد قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی منطقه خودتون آشنا بشین . با ما همراه باشین !

 


آخرین رتبه قبولی مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم کنکور سراسری

همون طور که می دونین رتبه ای که تو کنکور مهمه رتبه شما در سهمیس ! رتبه در سهمیه یعنی کارنامه شما تو کنکور فقط و فقط با داوطلبایی مقایسه میشه که سهمیشون با شما یکی بوده . پس شما برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی مدیریت بازرگانی نوبت دوم باید کارنامه کسایی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه اونا با شما یکیه .

مثلا اگه سهمیه منطقه 1 رو دارین باید کارنامه و رتبه های منطقه 1 رشته مدیریت بازرگانی سال های قبل رو بررسی کنین . ما در ادامه این مقاله رتبه های قبولی کنکور 98 هر منطقه رو به طور مجزا براتون گذاشتیم . 
آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم در سهمیه منطقه 1 :
​سهمیه منطقه 1 شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دیپلمشون رو توی شهر های بزرگی مثل تهران ، اصفهان ، مشهد و ... خوندن .

 

 

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم در سهمیه منطقه 2 : 
 سهمیه منطقه 2 معمولا شامل مرکز استان ها به غیراز کلان شهرها و شهرستان های بزرگ میشه .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه شهید باهنر - کرمان    کرمان    7678
دانشگاه شهید باهنر - کرمان    کرمان    7763
دانشگاه هرمزگان - بندرعباس    بندرعباس    11744
دانشگاه سمنان    سمنان    15239
دانشگاه یزد (محل تحصیل پردیس مهریز)    مهریز    12200
دانشگاه سمنان    سمنان    14816
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    12526
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    13703
دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    بافت    16200
دانشگاه سمنان    سمنان    16462

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت بازرگانی نوبت دوم در سهمیه منطقه 3 :
سهمیه منطقه 3 معمولا شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دبیرستانشون رو تو شهر های دور افتاده و محروم گذروندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه علامه طباطبایی - تهران    تهران    2211
دانشگاه مازندران - بابلسر    بابلسر    15584
دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    رفسنجان    18102
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    20489
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    22997
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    27051
دانشگاه لرستان - خرم آباد    خرم آباد    33663
دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    بافت    33690
دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    بافت    35685
دانشگاه ایلام    ایلام    41261
 



مشاوره رتبه قبولی کنکور سراسری ۹۹

با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس تو کنکور ۹۹​ دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه که بتونین راحت به نتیجه دلخواه برسین .

اگه هدفتون رو برای قبولی تو رشته مورد نظرتون انتخاب کردین خیلی عالیه ولی پیشنهاد ما به شما اینه که انتخابی دقیق داشته باشین تا بعد از ورود به اون رشته و کلی تلاش برای رسیدن بهش از انتخابتون پشیمون نشین و تلاشتون بی ثمر نشه .

شما توی انتخاب رشته ای که قراره خودتون رو برای رسیدن به اون رشته آماده کنین و کارنامه و رتبه های قبولی اون رشته رو مورد بررسی قرار بدین باید توانایی لازم هر رشته ، فرصت شغلی اون رشته تو کشور ، آشنایی با درس هایی که قرار تو طول تحصیل تو اون رشته بخونین و شرایط ادامه تحصیل اون رشته رو هم در نظر داشته باشین .

یکی از مواردی هم که می تونه شما رو تو فرایند انتخاب رشتتون کمک کنه دونستن رتبه آخرین فرد قبولی رشته مدیریت بازرگانی شبانه هستش . شما می تونین با مقایسه رتبه آخرین فرد قبولی با رتبه خودتون انتخاب رشته ی دقیق تر انجام بدین .

شما با در نظر گرفتن همه این موارد و مشخص کردن هدفتون برای قبولی تو رشته محل مورد نظرتون خیلی محکم تر قدم بر می دارین و با تلاش و ارادتون خیلی راحت بهترین ها رو برای خودتون رقم می زنین .

این رو هم در نظر داشتنه باشین با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس دارین در کنکور 99 دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو دانشگاه نوبت دوم کنکور 98 باشه .

در ادامه بخوانید : کارنامه قبولی رشته مدیریت بازرگانی دولتی
اگه هنوز هم برای انتخاب رشته مورد نظر و هدفتون سردرگمین و یا این که آشنایی با رشته های مختلف گروه آزمایشی تون ندارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین تا با مشخص کردن هدفتون و بررسی کارنامه های رتبه مختلف اون رشته و درصدای لازم راهتون هموار تر بشه .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو





سوالات متداول

1- حداقل رتبه ای که برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم نیازه چنده ؟
حداقل رتبه قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم با توجه به سهمیه مناطق مختلف متفاوته که تو این مقاله حداقل رتبه همه منطقه ها به طور کامل گفته شده .

2- برای بررسی کارنامه های سال قبل باید رتبه کشوری رو بررسی کنیم و یا رتبه در منطقه ؟
اون چیزی که شما باید مورد بررسی قرار بدین رتبه منطقه فردیست که منطقه قبولی با شما یکیه که تو این مقاله به طور کامل رتبه در مناطق مختلف گفته شده .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه رتبه فردی رو که سهمیه منطقه 2 داره ملاک قرار بده و بررسی کنه ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شد ، ملاک قبولی هر فرد فقط با کساییه که سهمیه یکسان با اون فرد رو دارن .
منبع : آخرین رتبه لازم برای قبولی مدیریت بازرگانی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 580
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته مدیریت بازرگانی جزو رشته هاییه که طرفدارای خاص خودش رو داره و هرسال داوطلبای زیادی برای قبولی تو این رشته با هم رقابت می کنن . داوطلبا با دونستن اخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی سالای گذشته می تونن با یک برنامه ریزی دقیق تر خودشون رو برای کسب رتبه قبولی در این رشته اماده کنن .


رشته مدیریت بازرگانی جزو رشته هاییه که علاقمندای خاص خودش رو داره و داوطلبای زیادی هم رویای قبولی تو این رشته رو دارن و برای قبولی تو این رشته حتی حاضرن سال ها پشت کنکور بمونن . اگه شما هم عاشق این رشته این باید بدونین که دونستن آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی میتونه شما رو چند پله جلو بندازه .

ما با بررسی رتبه های قبولی رشته مدیریت بازرگانی سال های قبل براتون جدولی از آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی در هر 3 منطقه کنکور جمع آوری کردیم تا با توجه به سهمیه ای که دارین خیلی راحت با رتبه اخرین فرد قبولی رشته مدیریت بازرگانی منطقه خودتون آشنا بشین . با ما همراه باشین !

 


آخرین رتبه قبولی مدیریت بازرگانی دانشگاه های دولتی کنکور سراسری

همون طور که می دونین رتبه ای که تو کنکور مهمه رتبه شما در سهمیس ! رتبه در سهمیه یعنی کارنامه شما تو کنکور فقط و فقط با داوطلبایی مقایسه میشه که سهمیشون با شما یکی بوده . پس شما برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی مدیریت بازرگانی باید کارنامه کسایی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه اونا با شما یکیه .

مثلا اگه سهمیه منطقه 1 رو دارین باید کارنامه و رتبه های منطقه 1 رشته مدیریت بازرگانی سال های قبل رو بررسی کنین . ما در ادامه این مقاله رتبه های قبولی کنکور 98 هر منطقه رو به طور مجزا براتون گذاشتیم . 

بیشتر بخوانید : آخرین رتبه لازم برای قبولی رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم
آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی دولتی در سهمیه منطقه 1 :
سهمیه منطقه 1 شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دیپلمشون رو توی شهر های بزرگی مثل تهران ، اصفهان ، مشهد و ... خوندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه قم    قم    3709
دانشگاه قم    قم    3836
دانشگاه سمنان    سمنان    4087
دانشگاه سمنان    سمنان    4927
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    5601
دانشگاه بجنورد    بجنورد    6387
دانشگاه بجنورد    بجنورد    6002
دانشگاه بجنورد    بجنورد    6543
دانشگاه کردستان - سنندج    سنندج    6677
دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    بافت    7625

آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی دولتی در سهمیه منطقه 2 :
سهمیه منطقه 2 معمولا شامل مرکز استان ها به غیراز کلان شهرها و شهرستان های بزرگ میشه .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه شهید چمران - اهواز    اهواز    7863
دانشگاه هرمزگان - بندرعباس    بندرعباس    8728
دانشگاه گلستان - گرگان    گرگان    9334
دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    رفسنجان    9362
دانشگاه گلستان - گرگان    گرگان    9495
دانشگاه ارومیه    ارومیه    9792
دانشگاه ارومیه    ارومیه    10313
دانشگاه شهید باهنر - کرمان (محل تحصیل مرکز آموزش عالی بافت)    بافت    11805
دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)    آزادشهر    13414
دانشگاه رازی - کرمانشاه (محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری جوانرود)    جوانرود    19653

آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت بازرگانی دولتی در سهمیه منطقه 3 :
سهمیه منطقه 3 معمولا شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دبیرستانشون رو تو شهر های دور افتاده و محروم گذروندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه زنجان    زنجان    7088
دانشگاه مازندران - بابلسر    بابلسر    7855
دانشگاه خلیج فارس - بوشهر    بوشهر    7806
دانشگاه خلیج فارس - بوشهر    بوشهر    10661
دانشگاه محقق اردبیلی - اردبیل    اردبیل    12989
دانشگاه شهید چمران - اهواز    اهواز    13501
دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)    آزادشهر    14526
دانشگاه لرستان- خرم آباد (محل تحصیل مرکز آموزش عالی نور آباد دلفان)    دلفان (نورآباد)    25532
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار    چابهار    34013
دانشگاه لرستان -خرم آباد ( محل تحصیل مرکز آموزش عالی الشتر )    الشتر    32387
 



مشاوره رتبه قبولی کنکور سراسری ۹۹
با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس تو کنکور ۹۹​ دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه که بتونین راحت به نتیجه دلخواه برسین .

اگه هدفتون رو برای قبولی تو رشته مورد نظرتون انتخاب کردین خیلی عالیه ولی پیشنهاد ما به شما اینه که انتخابی دقیق داشته باشین تا بعد از ورود به اون رشته و کلی تلاش برای رسیدن بهش از انتخابتون پشیمون نشین و تلاشتون بی ثمر نشه .

شما توی انتخاب رشته ای که قراره خودتون رو برای رسیدن به اون رشته آماده کنین و کارنامه و رتبه های قبولی اون رشته رو مورد بررسی قرار بدین باید توانایی لازم هر رشته ، فرصت شغلی اون رشته تو کشور ، آشنایی با درس هایی که قرار تو طول تحصیل تو اون رشته بخونین و شرایط ادامه تحصیل اون رشته رو هم در نظر داشته باشین .

یکی از مواردی هم که می تونه شما رو تو فرایند انتخاب رشتتون کمک کنه دونستن رتبه آخرین فرد قبولی رشته مدیریت بازرگانی هستش . شما می تونین با مقایسه رتبه آخرین فرد قبولی با رتبه خودتون انتخاب رشته ی دقیق تر انجام بدین .

شما با در نظر گرفتن همه این موارد و مشخص کردن هدفتون برای قبولی تو رشته محل مورد نظرتون خیلی محکم تر قدم بر می دارین و با تلاش و ارادتون خیلی راحت بهترین ها رو برای خودتون رقم می زنین .

این رو هم در نظر داشتنه باشین با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس دارین در کنکور 99 دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه .

در ادامه بخوانید: کارنامه قبولی مدیریت بازرگانی نوبت دوم
اگه هنوز هم برای انتخاب رشته مورد نظر و هدفتون سردرگمین و یا این که آشنایی با رشته های مختلف گروه آزمایشی تون ندارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین تا با مشخص کردن هدفتون و بررسی کارنامه های رتبه مختلف اون رشته و درصدای لازم راهتون هموار تر بشه .

 



سوالات متداول

1- حداقل رتبه ای که برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی نیازه چنده ؟
حداقل رتبه قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی با توجه به سهمیه مناطق مختلف متفاوته که تو این مقاله حداقل رتبه همه منطقه ها به طور کامل گفته شده .

2- برای بررسی کارنامه های سال قبل باید رتبه کشوری رو بررسی کنیم و یا رتبه در منطقه ؟
اون چیزی که شما باید مورد بررسی قرار بدین رتبه منطقه فردیست که منطقه قبولی با شما یکیه که تو این مقاله به طور کامل رتبه در مناطق مختلف گفته شده .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه رتبه فردی رو که سهمیه منطقه 2 داره ملاک قرار بده و بررسی کنه ؟  
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شد ، ملاک قبولی هر فرد فقط با کساییه که سهمیه یکسان با اون فرد رو دارن .
منبع : آخرین رتبه لازم برای قبولی مدیریت بازرگانی دولتی



:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور سراسری انسانی ۹۹ و قبولی تو رشته مدیریت صنعتی رو دارن میدونن راه سختی برای قبولی تو رشته مورد نظرشون هست . یکی از کارهایی که باعث میشه راهشون هموار تر بشه بررسی آخرین کارنامه قبولی مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم و درصد های اون کارنامس . تا متوجه بشن برای قبولی رشته مدیریت صنعتی چه میانگین درصدی برای هر درس احتیاجه .

رشته مدیریت صنعتی جزو رشته های پر طرفدار گروه آزمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی مهندسی مدیریت صنعتی شبانه​ ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

 

 

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته مدیریت صنعتی شبانه رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی نوبت دوم سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی مدیریت صنعتی شبانه می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته مدیریت صنعتی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی شبانه فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .

کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ منطقه 1 :

کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت صنعتی​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 1
زیرگروه سه    1172    2467
محل سکونت    تهران    مشهد
دانشگاه قبولی    دانشگاه علامه طباطبایی - تهران    دانشگاه فردوسی مشهد
ادبیات فارسی    46.7    22.7
زبان عربی    69.4    22.7
دین و زندگی    60    54.7
زبان خارجی    0    10.7
رياضيات    30    35
اقتصاد    75.6    80
ادبيات فارسی تخصصي    57.8    25.6
زبان عربی تخصصی    53.4    25
تاریخ و جغرافیا    32.3    2.3
جامعه شناسی    70    61.7
منطق و فلسفه    41.4    26.7
روان شناسی    61.7    55
کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ منطقه 2 :
کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت صنعتی​ شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 2
زیرگروه سه    15195    12727    20588    21233    18619
محل سکونت    رفسنجان    رشت    گناباد    گناباد    گناباد
دانشگاه قبولی    دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    دانشگاه گیلان - رشت    مجتمع آموزش عالی گناباد    مجتمع آموزش عالی گناباد    مجتمع آموزش عالی گناباد
ادبیات فارسی    25.4    8    20    0    5.4
زبان عربی    17.4    17.4    33.4    28    26.7
دین و زندگی    28    25.4    0    8    8
زبان خارجی    -5.3    54.7    29.4    0    0
رياضيات    6.7    14.1    -1.6    5    5.3
اقتصاد    20    57.8    24.5    17.8    46.7
ادبيات فارسی تخصصي    16.7    13.4    20    6.7    12.3
زبان عربی تخصصی    26.7    1.7    26.7    5    0
تاریخ و جغرافیا    14.5    6.7    20    32.3    28.9
جامعه شناسی    11.7    0    16.7    20    10
منطق و فلسفه    16    0    10.7    13.4    9.4
روان شناسی    30    31.7    28.4    46.7    20

کارنامه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم​ منطقه 3 :
کارنامه و حداقل درصد و رتبه لازم قبولی مدیریت صنعتی شبانه ( نوبت دوم ) کنکور 98 - 99 در سهمیه منطقه 3
زیرگروه سه    10134    24810    28003    29677    53098
محل سکونت    زنجان    گناباد    رشت    رفسنجان    رزن
دانشگاه قبولی    دانشگاه زنجان    مجتمع آموزش عالی گناباد    دانشگاه گیلان - رشت    دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    دانشگاه بوعلی سینا - همدان(محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری رزن)
ادبیات فارسی    5.4    10.7    28    16    9.4
زبان عربی    10.7    26.7    21.4    12    0
دین و زندگی    2.7    0    17.4    -14.6    0
زبان خارجی    0    0    0    2.7    4
رياضيات    30    25    1.7    5    0
اقتصاد    6.7    57.8    31.2    4.5    40
ادبيات فارسی تخصصي    42.3    4.5    0    6.7    -3.3
زبان عربی تخصصی    30    13.4    10    6.7    0
تاریخ و جغرافیا    21.2    2.3    12.3    11.2    21.2
جامعه شناسی    31.7    -5    23.4    11.7    8.4
منطق و فلسفه    2.7    0    8    0    0
روان شناسی    6.7    1.7    30    6.7    20

 



مشاوره قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم 99
شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .

 

در ادامه بخوانید : آخرین رتبه لازم برای قبولی رشته مدیریت صنعتی نوبت دوم

احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .

 



سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .

2- برای قبولی تو رشته مدیریت صنعتی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی مدیریت صنعتی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی مدیریت صنعتی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .

منبع : کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 561
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور سراسری انسانی ۹۹ و قبولی تو رشته مدیریت صنعتی رو دارن میدونن راه سختی برای قبولی تو رشته مورد نظرشون هست . یکی از کار هایی که باعث میشه راهشون هموار تر بشه بررسی کارنامه آخرین قبولی مدیریت صنعتی سراسری و درصد های اون کارنامس . تا متوجه بشن برای قبولی رشته مدیریت صنعتی چه میانگین درصدی برای هر درس احتیاجه .

رشته مدیریت صنعتی جزو رشته های پر طرفدار گروه ازمایشی انسانی هستش که داوطلبای زیادی قصد قبولی تو این رشته رو دارن . یکی از کارهایی که باعث برنامه ریزی دقیق تر شما برای قبولی تو این رشته میشه بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری و میانگین درصد های زده شده هر درسه .

از اونجایی که بررسی کارنامه آخرین فرد قبولی مدیریت صنعتی سراسری و دونستن درصدای اون کارنامه باعث برنامه ریزی کامل تر شما برای کنکور 99 میشه ما تو این مقاله کارنامه های رتبه قبولی مدیریت صنعتی سراسری ۹۸ رو توی هر 3 منطقه کنکور سراسری جمع اوری کردیم . پس اگه شما هم به دنبال دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون هستین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشین .

 


کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی دولتی

داوطلبایی که قصد شرکت تو کنکور انسانی 99 و قبولی تو رشته مدیریت صنعتی رو دارن بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری سالای قبل هم به درد برنامه ریزیشون می خوره و هم به درد انتخاب رشتشون تو کنکور سراسری .

همون طور که در بالا گفته شد شما بررسی کارنامه قبولی مدیریت صنعتی سراسری می تونین که برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و میانگین درصدی برای قبولی تو رشته مدیریت صنعتی احتیاجه دستتون میاد .

بعد از این که کنکور سراسری شرکت کردین و خواستین انتخاب رشته انجام بدین اون جا هم با بررسی کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سال های گذشته و مقایسه اون کارنامه با کارنامه خودتون می تونین انتخاب رشته ی دقیق تری انجام بدین .

برای همین ما لیستی از کارنامه قبولی مدیریت صنعتی سراسری 98 در منطقه 1 ، 2 ، 3 رو براتون جمع آوری کردیم . در ضمن این رو هم در نظر داشته باشین که شما باید کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری فردی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه منطقش با شما یکیه . چون تو کنکور کارنامه شما فقط و فقط با کسایی مقایسه میشه که سهمیه یکسان با شما رو دارن .

مثلا فردی که سهمیه منطقه 2 رو داره باید کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری منطقه 2 رو مورد بررسی قرار بده .

کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری منطقه 1 :

کارنامه قبولی مدیریت صنعتی​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت صنعتی سراسری در سهمیه منطقه 1
زیرگروه سه    3810    4298    5405    5472    7096
محل سکونت    قم    قم    بابلسر    رشت    بوشهر
دانشگاه قبولی    دانشگاه قم    دانشگاه قم    دانشگاه مازندران - بابلسر    دانشگاه گیلان - رشت    دانشگاه خلیج فارس - بوشهر
ادبیات فارسی    25.4    33.4    30.7    18.7    4
زبان عربی    13.4    58.7    32    14.7    16
دین و زندگی    53.4    52    16    28    13.4
زبان خارجی    6.7    0    46.7    21.4    61.4
رياضيات    60    21.7    3.4    11.7    10
اقتصاد    71.2    28.9    62.3    68.9    6.7
ادبيات فارسی تخصصي    21.2    24.5    22.3    36.7    8.9
زبان عربی تخصصی    -5    23.4    28.4    26.7    11.7
تاریخ و جغرافیا    16.7    18.9    2.3    -2.2    34.5
جامعه شناسی    38.4    55    21.7    23.4    48.4
منطق و فلسفه    9.4    0    17.4    2.7    10.7
روان شناسی    23.4    28.4    28.4    45    30

کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری منطقه 2 :

کارنامه قبولی مدیریت صنعتی 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت صنعتی​ سراسری در سهمیه منطقه 2
زیرگروه سه    12778    10240    11761    12931    16200
محل سکونت    آزادشهر    رزن    گناباد    بندرعباس    آزادشهر
دانشگاه قبولی    دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)    دانشگاه بوعلی سینا - همدان(محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری رزن)    مجتمع آموزش عالی گناباد    دانشگاه هرمزگان - بندرعباس    دانشگاه گنبد(محل تحصیل دانشکده علوم انسانی آزادشهر)
ادبیات فارسی    34.7    29.4    5.4    20    6.7
زبان عربی    9.4    32    21.4    1.4    12
دین و زندگی    18.7    -2.6    26.7    26.7    25.4
زبان خارجی    0    0    2.7    8    22.7
رياضيات    0    21.7    20    10    5.3
اقتصاد    20    6.7    26.7    48.9    46.7
ادبيات فارسی تخصصي    24.5    11.2    6.7    12.3    13.4
زبان عربی تخصصی    43.4    26.7    15    1.7    13.4
تاریخ و جغرافیا    18.9    30    16.7    22.3    7.8
جامعه شناسی    28.4    11.7    16.7    8.4    8.4
منطق و فلسفه    10.7    -2.6    13.4    12    4
روان شناسی    45    31.7    20    41.7    31.7

کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری منطقه 3 :

کارنامه قبولی مدیریت صنعتی​ 98 - 99 و حداقل درصد لازم برای مدیریت صنعتی سراسری در سهمیه منطقه 3
زیرگروه سه    15378    15569    17668    20111    23059
محل سکونت    شاهرود    بوشهر    شاهرود    لامرد    رزن
دانشگاه قبولی    دانشگاه صنعتی شاهرود    دانشگاه خلیج فارس - بوشهر    دانشگاه صنعتی شاهرود    مرکز آموزش عالی لامرد    دانشگاه بوعلی سینا - همدان(محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری رزن)
ادبیات فارسی    16    10.7    8    12    -4
زبان عربی    12    36    28    34.7    22.7
دین و زندگی    28    6.7    24    18.7    6.7
زبان خارجی    13.4    0    24    2.7    0
رياضيات    10    20    23.4    13.4    25
اقتصاد    13.4    55.6    15.6    13.4    17.8
ادبيات فارسی تخصصي    20    6.7    16.7    11.2    6.7
زبان عربی تخصصی    6.7    3.4    -5    21.7    11.7
تاریخ و جغرافیا    7.8    16.7    22.3    31.2    25.6
جامعه شناسی    10    16.7    16.7    6.7    3.4
منطق و فلسفه    6.7    0    6.7    4    6.7
روان شناسی    36.7    46.7    20    18.4    40

 



مشاوره قبولی رشته مدیریت صنعتی سراسری 99

شما با بررسی کارنامه هایی که براتون قرار دادیم می تونین به یک برنامه ریزی دقیق تر و کامل تری داشته باشین و متوجه می شین که تو کدوم درس ها ضعف دارین و کدوم درس ها نقطه قوت شما هستن . اینجوری کارتون برای رسیدن به هدفی که دارین خیلی راحت تر میشه .

خیلی از داوطلبا با این که مطالعه خوبی برای کنکور سراسری دارن ولی متاسفانه زمانی که سر جلسه کنکور حاضر میشن متوجه این موضوع میشن که هنوز نمی دونن برای قبولی تو رشته ای که براش تلاش کردن باید از هر درس حداقل به چند تا سوال جواب بدن و دونستن این موضوع قبل از شرکت تو کنکور واقعی باعث میشه که شما برنامه ریزیتون دقیق تر باشه و برای رسیدن به هدفتون هم می تونین خودتون رو تو شرکت کنکور های آزمایشی محک بزنین .

 

در ادامه بخوانید : آخرین رتبه لازم برای قبولی رشته مدیریت صنعتی دولتی
احیانا اگه با توجه به بررسی کارنامه و دقیق تر انجام دادن برنامه ریزیتون باز هم نتونستین به اون نتیجه دلخواه برسین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلیکو در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای برطرف کردن ضعفتون کمک بگیرین .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو





سوالات متداول

1- چه جوری می تونیم به کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی استان های مختلف دسترسی داشته باشیم ؟  
ما تو این مقاله همه کارنامه های شهر های مختلف رو براتون گذاشتیم که با مطالعه این مقاله می تونین همه کارنامه ها رو بررسی کنین .

2- برای قبولی تو رشته مدیریت صنعتی حداقل چه رتبه ای لازمه ؟
حداقل رتبه قبولی مدیریت صنعتی بستگی به سهمیه منطقه شما داره که ما تو این مقاله حداقل رتبه قبولی مدیریت صنعتی رو تو سهمیه مناطق مختلف گذاشتیم .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه کارنامه فردی که سهمیه منطقه 2 داره رو ملاک قبولی خودش قرار بده ؟  
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شده هر کسی باید کارنامه متناسب با سهمیه منطقه خودش رو بررسی کنه .

منبع : کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی دولتی



:: بازدید از این مطلب : 611
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sevda

رشته مهندسی مدیریت صنعتی جزو رشته هاییه که طرفدارای خاص خودش رو داره و هرسال داوطلبای زیادی برای قبولی تو این رشته با هم رقابت می کنن . داوطلبا با دونستن اخرین رتبه قبولی رشته مدیریت صنعتی سالای گذشته می تونن با یک برنامه ریزی دقیق تر خودشون رو برای کسب رتبه قبولی در این رشته آماده کنن .

رشته مهندسی مدیریت صنعتی جزو رشته هایی که علاقمندان خاص خودش رو داره و داوطلبای زیادی هم رویای قبولی تو این رشته رو دارن و برای قبولی تو این رشته حتی حاضرن سال ها پشت کنکور بمونن . ولی با دونستن اینکه آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی چه رتبه ای بوده شما رو چند پله جلو میندازه .

ما با بررسی رتبه های قبولی رشته مدیریت صنعتی سال های قبل براتون جدولی از آخرین رتبه قبولی رشته مدیریت صنعتی در هر 3 منطقه کنکور تو دانشگاه نوبت دوم رو جمع آوری کردیم تا با توجه به سهمیه ای که دارین خیلی راحت با رتبه اخرین فرد قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی منطقه خودتون آشنا بشین . با ما همراه باشین !

 



همون طور که می دونین رتبه ای که تو کنکور مهمه رتبه شما در سهمیس ! رتبه در سهمیه یعنی کارنامه شما تو کنکور فقط و فقط با داوطلبایی مقایسه میشه که سهمیشون با شما یکی بوده . پس شما برای اطلاع از آخرین رتبه قبولی مدیریت صنعتی نوبت دوم باید کارنامه کسایی رو مورد بررسی قرار بدین که سهمیه اونا با شما یکیه .

مثلا اگه سهمیه منطقه 1 رو دارین باید کارنامه و رتبه های منطقه 1 رشته مدیریت صنعتی سال های قبل رو بررسی کنین . ما در ادامه این مقاله رتبه های قبولی کنکور 98 هر منطقه رو به طور مجزا براتون گذاشتیم . 

بیشتر بخوانید : آخرین رتبه لازم برای قبولی رشته مدیریت صنعتی دولتی
آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 1 :
​سهمیه منطقه 1 شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دیپلمشون رو توی شهر های بزرگی مثل تهران ، اصفهان ، مشهد و ... خوندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه علامه طباطبایی - تهران    تهران    1172
دانشگاه فردوسی مشهد    مشهد    2467

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 2 : 
 سهمیه منطقه 2 معمولا شامل مرکز استان ها به غیراز کلان شهرها و شهرستان های بزرگ میشه .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه مازندران - بابلسر    بابلسر    9185
دانشگاه فردوسی مشهد    مشهد    8618
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    9999
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    12536
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    12019
دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    رفسنجان    15195
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    12727
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    20588
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    21233
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    18619

آخرین رتبه قبولی رشته مهندسی مدیریت صنعتی نوبت دوم در سهمیه منطقه 3 :
سهمیه منطقه 3 معمولا شامل کسایی میشه که 3 سال آخر دبیرستانشون رو تو شهر های دور افتاده و محروم گذروندن .

 

دانشگاه قبولی    محل سکونت    زیرگروه سه
دانشگاه زنجان    زنجان    10134
مجتمع آموزش عالی گناباد    گناباد    24810
دانشگاه گیلان - رشت    رشت    28003
دانشگاه ولی عصر (عج) - رفسنجان    رفسنجان    29677
دانشگاه بوعلی سینا - همدان(محل تحصیل دانشکده مدیریت و حسابداری رزن)    رزن    53098

 



مشاوره رتبه قبولی کنکور سراسری ۹۹

با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس تو کنکور ۹۹​ دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو  کنکور 98 باشه که بتونین راحت به نتیجه دلخواه برسین .

اگه هدفتون رو برای قبولی تو رشته مورد نظرتون انتخاب کردین خیلی عالیه ولی پیشنهاد ما به شما اینه که انتخابی دقیق داشته باشین تا بعد از ورود به اون رشته و کلی تلاش برای رسیدن بهش از انتخابتون پشیمون نشین و تلاشتون بی ثمر نشه .

شما توی انتخاب رشته ای که قراره خودتون رو برای رسیدن به اون رشته آماده کنین و کارنامه و رتبه های قبولی اون رشته رو مورد بررسی قرار بدین باید توانایی لازم هر رشته ، فرصت شغلی اون رشته تو کشور ، آشنایی با درس هایی که قرار تو طول تحصیل تو اون رشته بخونین و شرایط ادامه تحصیل اون رشته رو هم در نظر داشته باشین .

یکی از مواردی هم که می تونه شما رو تو فرایند انتخاب رشتتون کمک کنه دونستن رتبه آخرین فرد قبولی رشته مدیریت صنعتی شبانه هستش . شما می تونین با مقایسه رتبه آخرین فرد قبولی با رتبه خودتون انتخاب رشته ی دقیق تر انجام بدین .

شما با در نظر گرفتن همه این موارد و مشخص کردن هدفتون برای قبولی تو رشته محل مورد نظرتون خیلی محکم تر قدم بر می دارین و با تلاش و ارادتون خیلی راحت بهترین ها رو برای خودتون رقم می زنین .

این رو هم در نظر داشتنه باشین با توجه این که هر سال تعداد متقاضیای کنکور انسانی بیشتر میشه و رقابت بین داوطلبا سخت تر میشه ، برنامه ریزی که برای مطالعتون و درصد هر درس دارین در کنکور 99 دارین باید بالاتر از درصد آخرین فرد قبولی تو دانشگاه نوبت دوم کنکور 98 باشه .

در ادامه بخوانید : کارنامه قبولی رشته مدیریت صنعتی دولتی
اگه هنوز هم برای انتخاب رشته مورد نظر و هدفتون سردرگمین و یا این که آشنایی با رشته های مختلف گروه آزمایشی تون ندارین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای تحصیلیکو در ارتباط باشین تا با مشخص کردن هدفتون و بررسی کارنامه های رتبه مختلف اون رشته و درصدای لازم راهتون هموار تر بشه .

منبع : شرکت کنندگان گزینه دو





سوالات متداول

1- حداقل رتبه ای که برای قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم نیازه چنده ؟
حداقل رتبه قبولی تو رشته مدیریت بازرگانی نوبت دوم با توجه به سهمیه مناطق مختلف متفاوته که تو این مقاله حداقل رتبه همه منطقه ها به طور کامل گفته شده .

2- برای بررسی کارنامه های سال قبل باید رتبه کشوری رو بررسی کنیم و یا رتبه در منطقه ؟
اون چیزی که شما باید مورد بررسی قرار بدین رتبه منطقه فردیست که منطقه قبولی با شما یکیه که تو این مقاله به طور کامل رتبه در مناطق مختلف گفته شده .

3- آیا کسی که سهمیه منطقه 1 داره می تونه رتبه فردی رو که سهمیه منطقه 2 داره ملاک قرار بده و بررسی کنه ؟
خیر ، همون طور که تو این مقاله به طور کامل گفته شد ، ملاک قبولی هر فرد فقط با کساییه که سهمیه یکسان با اون فرد رو دارن .
منبع : آخرین رتبه لازم برای قبولی مدیریت صنعتی نوبت دوم



:: بازدید از این مطلب : 537
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 فروردين 1399 | نظرات ()